«H Lady Gaga με υποχρέωνε να κοιμάμαι μαζί της», αποκαλύπτει η πρώην βοηθός της - iefimerida.gr

«H Lady Gaga με υποχρέωνε να κοιμάμαι μαζί της», αποκαλύπτει η πρώην βοηθός της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την «βάναυση» μεταχείριση που υπέστη στα χέρια της Lady Gaga μίλησε η προσωπική της βοηθός, Τζένιφερ Ο' Νιλ.

«Κατά την διάρκεια της περιοδείας, ήμουν μαζί της 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Αυτό περιλαμβάνε και το να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί της, γιατί δεν της άρεσε να κοιμάται μόνη. Μου το είχε κάνει σαφές ότι ήταν μέρος της δουλειάς μου». Αυτό δήλωσε η Τζένιφερ Ο' Νιλ στην New York Post.

Προσθέτοντας πως «Σε αντίθεση με κάθε άλλο εργαζόμενο στην περιοδεία, εγώ δεν είχα το δικό μου δωμάτιο ξενοδοχείου. Ούτε καν με ρώτησαν αν ήθελα δωμάτιο. Δεν ήμουν ποτέ μόνη. Δεν είχα ποτέ ένα λεπτό στην διαθεσή μου για να μιλήσω με την οικογένεια ή τους φίλους μου. Και, αν με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνα, νευρίαζε και μου φώναζε. Ενώ με ξύπναγε στην μέση της νύχτας για να πάω στο dvd player και να της αλλάξω το dvd».

Σύμφωνα με την Νεουορκέζικη εφημερίδα η πρώην βοηθός της Gaga της ζητάει 250.000 ευρώ ως αποζημίωση για τις υπερωρίες που ποτέ δεν πληρώθηκε. Αν και η ίδια η 26χρονη σταρ επιμένει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι η βοηθός της είναι η καλύτερή της φίλη από τότε που ήταν 19 χρονών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga Τζένιφερ Ο' Νιλ The Monster Ball
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ