Aφαντος ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ο οποίος καταζητείται για χρέη 200.000 ευρώ - iefimerida.gr

Aφαντος ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ο οποίος καταζητείται για χρέη 200.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κρίση χτυπάει και έναν... Δον Ζουάν! Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για χρέη σε βάρος του Δημοσίου ύψους 200.000 ευρώ προερχόμενα από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ο ηθοποιός παραμένει άφαντος για να γλιτώσει τη σύλληψη, πιθανότατα σε μία προσπάθειά του να συγκεντρώσει το προαπαιτούμενο ποσό έτσι ώστε να προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του και τελικά να μη βρεθεί σιδηροδέσμιος ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αυτή είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Ελληνας ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία.

Το 1996 ο Γιώργος Κιμούλης είχε ιδρύσει, όπως αρκετοί συνάδελφοί του, μια δραματική σχολή, την οποία ωστόσο έκλεισε μερικά χρόνια αργότερα. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ανεβάζοντας τη δική του θεατρική εκδοχή στο έργο του Εντεν φον Χόρβατ «Ο Δον Ζουάν έρχεται από τον πόλεμο» με τίτλο «Δον Ζουάν, η επιστροφή», πλαισιωμένος από έναν εξαιρετικό θίασο ηθοποιών, μεταξύ των οποίων η Ταμίλα Κουλιέβα και η Φαίη Ξυλά. Ο καρδιοκατακτητής τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αθηνών, στη παράσταση «Συνέντευξη» με τη, Δήμητρα Ματσούκα, ένα θεατρικό έργο το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική ταινία.

Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά αλλά και τη Μαρία Δαμανάκη. Με τη σημερινή επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη δεκαοκτάχρονη Μαριάννα, η οποία θα ακολουθήσει τα βήματά του στην υποκριτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ