Απειλούσε να αυτοκτονήσει έξω από τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Απειλούσε να αυτοκτονήσει έξω από τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από τη βασιλική κατοικία στο Λονδίνο όπου ένας άνδρας είχε βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η Αστυνομία τον σταμάτησε χρησιμοποιώντας όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης μπροστά σε εκατοντάδες συγκεντρωμένους.

Ολα έγιναν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής με πολλούς τουρίστες συγκεντρωμένους για να παρακολουθήσουν την περιβόητη αλλαγή φρουράς στο Μπάκινγκχαμ όταν ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι το τοποθέτησε στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η Αστυνομία τον ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας όπλο ηλεκτρισμού, ενώ μετά τη σύλληψή του ανακοίνωσε ότι βρήκε στην τσάντα του άλλο ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις αρχές η βασίλισσα και ο σύζυγός της βρίσκονταν στην εξοχική τους κατοικία στο Νόρφολκ, ενώ δεν θέλησαν να σχολιάσουν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ