ΣΥΡΙΖΑ: «Φοβούνται την αλήθεια – Επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Φοβούνται την αλήθεια – Επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Φοβούνται την αλήθεια – Επιτίθενται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στο οποίο αναφέρεται στις συνεχείς επιθέσεις που γίνονται κατά της βουλευτού τού κόμματος Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι διαρκείς και εντεινόμενες, πολύμορφες επιθέσεις εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ζωής Κωνσταντοπούλου εκ μέρους πολιτικών κέντρων, εκδοτικών συγκροτημάτων και τηλεοπτικών σταθμών, σε ένα και μόνο αποσκοπούν: στο να ανακόψουν την επίμονη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην υπάρξει η παραμικρή συγκάλυψη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και οι άλλοι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που συμμετέχουν στην Προκαταρκτική Επιτροπή, εκπροσωπούν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σαν γνώμονα έχουν να υπηρετήσουν την λαϊκή απαίτηση να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθούν ευθύνες σε μια υπόθεση ελεγχόμενης ανομίας, μεγάλης κλίμακας φοροδιαφυγής και διαφθοράς. Φαινόμενα που άνθισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια του, πάλαι ποτέ, κραταιού δικομματισμού, από τον οποίο τράφηκαν και τον οποίο εξέθρεψαν.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ