Στον εισαγγελέα Εφετών οι συλληφθέντες της Κοζάνης - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα Εφετών οι συλληφθέντες της Κοζάνης

Στον εισαγγελέα Εφετών οι συλληφθέντες της Κοζάνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα Εφετών, αρμόδιο για την εκτέλεση ενταλμάτων, οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για αδικήματα που αφορούν ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με καθυστέρηση μίας ώρας στον εισαγγελέα, λόγω της συγκέντρωσης υποστηρικτών τους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα.

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ

Κάτω από άκρα μυστικότητα οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν χθες στην Κοζάνη, μεταφέρθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου στην Αθήνα και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ.

Χθες ο εισαγγελέας Κοζάνης άσκησε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της αρπαγής από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, της χρήσης πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, της αντίστασης από δράστες που οπλοφορούν, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απλής σωματικής βλάβης.

Και οι οι 4 συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης θα απολογηθούν την Τετάρτη ύστερα από την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη διπλή ληστεία στην Κοζάνη δεν έχουν ταυτοποιηθεί με κάποιο άλλο χτύπημα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ