Διαψεύδει ο Στουρνάρας τις φήμες για μερική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Στουρνάρας τις φήμες για μερική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Διαψεύδει ο Στουρνάρας τις φήμες για μερική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν από το Σάββατο το πρωί πως η κυβέρνηση πήρε το πράσινο φως για την μερική επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Ο κ. Στουρνάρας μιλώντας αποκλειστικά στο iefimerida.gr είπε πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή για την Ελλάδα. Για να μπορέσει να συμβεί θα έπρεπε να περάσει από τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης και να εγκριθεί».

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως σε ότι αφορά την πρόβλεψη για χαμηλότερα ποσοστά ύφεσης, είναι κάτι που έχει συμπεριληφθεί στον Προϋπολογισμό.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί του Σαββάτουν ήθελαν την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα στο προσκήνιο το χαρτί της επαναδιαπραγμάτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ