Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΣΦΠ έδωσε το παρών στο μνημόσυνο των 21 θυμάτων - iefimerida.gr

Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΣΦΠ έδωσε το παρών στο μνημόσυνο των 21 θυμάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κανείς όμως δεν ξέχασε ποτέ τα 21 θύματα της «Θύρας 7». Η ιαχή «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», ακούστηκε πιο δυνατά από ποτέ το Σάββατο το πρωί.

Είναι γνωστή άλλωστε, η ευαισθησία του Ευάγγελου Μαρινάκη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συνολικά, περισσότερα από 1500 άτομα έδωσαν το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων, ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, όπως και των υπολοίπων τμημάτων του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά την τέλεση του μνημόσυνου, το «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7» κατακλύστηκε από στεφάνια, ενώ ακολούθησε εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Μουσείου.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ