Μπόνους 10% στους καταναλωτές από τoν όμιλο Μαρινόπουλο σε πέντε υπερμάρκετ - iefimerida.gr

Μπόνους 10% στους καταναλωτές από τoν όμιλο Μαρινόπουλο σε πέντε υπερμάρκετ

Eπιστροφή 10% του ποσού των αγορών σε υπερμάρκετ Carrefour
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπτωση 10% επί τόπου σε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν για τις αγορές τους συγκεκριμένα καταστήματα του ομίλου Μαρινόπουλος προσφέρει η εταιρεία.

Ο Ομιλος «Μαρινόπουλος Α.Ε.» στο πλαίσιο της προσπάθειας υποστήριξης του πολίτη – καταναλωτή με συνεχείς ενέργειες επιστρέφει χρήματα για τις αγορές που κάνει στα καταστήματά της.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει 10% επί τόπου έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, για όλους τους πελάτες, που θα προβούν σε αγορές από 28/01 έως 9/02 στα καταστήματα του Αγίου Στεφάνου, Αλίμου, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Κρήτης, Μακεδονίας.

Η προσφορά αυτή ισχύει και για όσα προϊόντα είναι, ήδη, ενταγμένα σε προωθητικές ενέργειες και εκπτώσεις για την ίδια περίοδο.

Επίσης, αφορά μία ταμειακή συναλλαγή – απόδειξη έως 300€ ανά πελάτη την ημέρα και ισχύει ανεξάρτητα, από τον εάν ο καταναλωτής διαθέτει την κάρτα Club του Ομίλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ