Kia Pro Cee'd GT: GTI από την Κορέα. Για πρώτη φορά - iefimerida.gr

Kia Pro Cee'd GT: GTI από την Κορέα. Για πρώτη φορά

Kia Pro Ceed' GT: GTI από την Κορέα. Για πρώτη φορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι Κορεάτες από τη στιγμή που έχουν αρχίσει να καθιερώνονται στις πιο μαζικές κατηγορίες αρχίζουν να αναπτύσσονται και σε άλλες πιο exclusive, όπως αυτή των GTI. Ή των hot hatches αν προτιμάτε, όπου δηλώνουν για πρώτη φορά το παρόν με το νέο Kia Pro Cee'd GT.

Φυσικά το πρώτο GTΙ από την Κορέα διαθέτει τονισμένη σπορ εμφάνιση, με τα απαιτούμενα αεροδυναμικά βοηθήματα και τις μεγάλες ζάντες, ενώ θα διατίθεται και με πεντάθυρο αμάξωμα και θα λέγεται Cee'd GT. Χωρίς το Pro δηλαδή που είναι η κωδικοποίηση για το τρίθυρο των φωτογραφιών μας, η εμφάνιση του οποίου θυμίζει αρκετά κουπέ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κινητήρας θα είναι ένας 1.600 turbo που θα αποδίδει 204 ίππους, οι οποίοι αρκούν για ένα 0-100 της τάξης του 7,9".

Γρήγορα είναι λοιπόν τα κορυφαία Cee'd, που όπως και τα πιο ταπεινά της γκάμας θα είναι Made in Europe, μιας και η μάρκα διαθέτει γι αυτόν το σκοπό εργοστάσιο στη Σλοβακία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ