Αυτό είναι το σπασμένο δάχτυλο του Καπερνάρου [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σπασμένο δάχτυλο του Καπερνάρου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελαστός πόζαρε στους δημοσιογράφους ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος κατά την επιστροφή του από το νοσοκομείο όπου πήγε προκειμένου να του δέσουν το δάχτυλο, που έσπασε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής.

Ο κ. Καπερνάρος έσπασε το δάχτυλό του όταν με μεγάλη ένταση άρχισε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο. Ολα ξεκίνησαν όταν έπειτα από πέντε ώρες ανάκρισης του πρώην γραμματέα του υπουργού Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να λήξει τη συνεδρίαση θεωρώντας πως το θέμα είχε εξαντληθεί.

Ο κ. Καπερνάρος ζήτησε να κάνει μία τελευταία ερώτηση, όπως και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Μαρκογιαννάκης απεδέχθη ωστόσο ο κ.Καπερνάρος ξεπέρασε τις τρεις με αποτέλεσμα στην τέταρτη ερώτηση ο πρόεδρος της επιτροπής να αντιδράσει θεωρώντας ότι οι βουλευτές τον εμπαίζουν και να λήξει τη συνεδρίαση.

Τότε ο Βασίλης Καπερνάρος άρχισε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο, με αποτέλεσμα να σπάσει το δάχτυλό του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία.

Αυτό είναι το σπασμένο δάχτυλο του Καπερνάρου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ