Ελεύθερος αφέθηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης για τα χρέη του «Ερρίκος Ντυνάν» - iefimerida.gr

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης για τα χρέη του «Ερρίκος Ντυνάν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 13 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του πρώην προέδρου και νυν αντιπροέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» ΑνδρέαΜαρτίνη, ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος, για την υπόθεση οφειλών ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ.

Με δήλωσή τους οι συνήγοροι του κατηγορουμένου, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος, Απόστολος Ανδρεουλάκος και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, διευκρινίζουν ότι «τα χρέη των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ δεν είναι προσωπικά του κ. Μαρτίνη, αλλά οφειλές του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Μάλιστα οι συνήγοροι του κ. Μαρτίνη τονίζουν πως «αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» τότε το Νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο άδικα ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος με προσωπικούς του αγώνες κατόρθωσε να προσφέρει το Νοσοκομείο υψηλές ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες, μακριά και έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ