Η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στον Άδωνι και λέει: «Διαλόγους από το μυαλό της βγάζει η Βούλτεψη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στον Άδωνι και λέει: «Διαλόγους από το μυαλό της βγάζει η Βούλτεψη» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επιστρέφω στη Βούλτεψη τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους μου επιτέθηκε», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή και συγκρούστηκε με τον επίσης καλεσμένο Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Η Ραχήλ Μακρή επιμένει πως τους διαλόγους τους φαντάστηκε η Σοφία Βούλτεψη και ισχυρίζεται ότι βγαίνοντας από την αίθουσα κάλεσε την κα Βούλτεψη να σκεφθεί ποια είναι η ιστορία του πατέρα της στη χούντα».

Στη συζήτηση παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας: «Είναι πολιτική κριτική το μη μιλάς εσύ μωρή; Είστε πολύ καλοί για συνωμοσίες, παίρνετε ωστόσο μηδέν στην πολιτική».Η Ραχήλ Μακρή απάντησε: «Οι συνωμοσιολογίες μας κύριε Άδωνι έχουν αποδείξεις και αποδεικνύονται από τον κύριο Πεπόνη μέρα με τη μέρα. Πέρα από τους Γερμανούς μας παραδίδεται και στους Τούρκους κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ