«Για να τα φάνε μόνοι τους υπεξαίρεσαν τα λεφτά οι Παπαγεωργόπουλος - Λεμούσιας» - iefimerida.gr

«Για να τα φάνε μόνοι τους υπεξαίρεσαν τα λεφτά οι Παπαγεωργόπουλος - Λεμούσιας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεπεισμένη ότι ο πρώην ταμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Σαξώνης είχε την «κάλυψη» του διδύμου Λεμούσια - Παπαγεωργόπουλου που «βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας», λόγω και του μεγάλου ύψους των ποσών που υπεξαιρέθηκαν εμφανίστηκε η πολιτκή αγωγή την Τετάρτη στη δίκη που διεξάγεται για την πολύκροτη υπόθεση.

«Ούτε καν για την παράταξη «Αναγέννηση» δεν ήταν τα χρήματα. Ηταν για να φαγωθούν απ' αυτούς. Η απόλυτη ταύτιση των δύο ανδρών επιβεβαιώνεται από την κάλυψη που δίνουν ο ένας στον άλλον», είπαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής για τους Λεμούσια-Παπαγεωργόπουλο.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της Τετάρτης δεν άντεξε τον καταιγισμό κατηγοριών και αποχώρησε υποβασταζόμενος από συγγενικά του πρόσωπα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δηλώνοντας αδιαθεσία.

Η χθεσινή πρόταση του εισαγγελέα της έδρας να κηρυχθεί ένοχος μαζί με τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και ο σημερινός βομβαρδισμός κατηγοριών από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής που παρίστανται για λογαριασμό του δήμου Θεσσαλονίκης, έκαναν τον Μ. Λεμούσια να καταρρεύσει

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ