Ρεκόρ... Guinness σε άκυρα ψηφοδέλτια στην Κύπρο πριν καν γίνουν εκλογές - iefimerida.gr

Ρεκόρ... Guinness σε άκυρα ψηφοδέλτια στην Κύπρο πριν καν γίνουν εκλογές

Ρεκόρ... Guiness σε άκυρα ψηφοδέλτια στην Κύπρο πριν καν γίνουν εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κάδο τον αχρήστων θα τοποθετηθούν 575.000 ψηφοδέλτια που εκτυπώθηκαν για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, καθώς ένας ανεξάρτητος υποψήφιος από την Πάφο, ο Ανδρέας Ευστρατίου, χρησιμοποίησε ως έμβλημα το κατοχυρωμένο λογότυπο της εταιρείας Guinness World Records.

Ο εν λόγω υποψήφιος δεν αγάπησε ξαφνικά την εταιρεία που δίνει τα πασίγνωστα βραβεία, αλλά είναι κάτοχος ενός εξ αυτών και θεώρησε λογικό να τα τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο του, ίσως για να βοηθήσει τη δημόσια εικόνα του.

Ο κ. Ευστρατίου είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες από το 2007, όταν και κατασκεύασε την μακρύτερη ουρά νυφικού στον κόσμο, μήκους 1.362 μέτρων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εκλογών ο Ανδρέας Ευστρατίου είχε χρησιμοποιήσει το έμβλημα της Guiness στα ψηφοδέλτια των προεδρικών εκλογών του 2008, των ευρωεκλογών του 2009, των βουλευτικών και των δημοτικών του 2011.

Πιθανότατα έγινε καταγγελία από Κύπριο στην εταιρεία για τη χρησιμοποίηση του εμβλήματος και, πλέον, τα ψηφοδέλτια ακυρώνονται και πρέπει να τυπωθούν ξανά.

Βέβαια, όλη αυτή η ιστορία αναμένεται να φθάσει στο συνολικό κόστος έως και τα 60.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ