Βόμβα στο Καμπιονάτο-Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι - iefimerida.gr

Βόμβα στο Καμπιονάτο-Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι

Βόμβα στο Καμπιονάτο-Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταγραφή της χρονιάς είναι γεγονός, καθώς η Μίλαν συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος θα φοράει τα χρώματα των ροσονέρι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αύριο αναμένεται να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις και ο Ιταλός επιθετικός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο επιστρέφοντας στα γνώριμά του λημέρια.

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ , ενώ οι απολαβές του Μπαλοτέλι θα είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, ο Μπαλοτέλι, προϊόν των ακαδημιών της «μισητής» αντιπάλου της Μίλαν, της Ιντερ, αποχαιρέτισε ήδη τους συμπαίκτες του στο Μάντσεστερ.

Μένει, πλέον να αποδειχθεί εάν ο προπονητής των ροσονέρι, Μάσιμο Αλέγκρι, θα καταφέρει να δαμάσει τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ