Φουντώνουν οι φήμες και για δεύτερο εξώγαμο του Πούτιν με την Αλίνα Καμπάγεβα - iefimerida.gr

Φουντώνουν οι φήμες και για δεύτερο εξώγαμο του Πούτιν με την Αλίνα Καμπάγεβα

Φουντώνουν οι φήμες και για δεύτερο εξώγαμο του Πούτιν με την Αλίνα Καμπάγεβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργιο φημών επικρατεί τις τελευταίες ημέρες και φέρει τον Ρώσο Πρόέδρο να έχει και δεύτερο παιδί, καρπό της σχέσης του με την 29χρονη ολυμπιονίκη πρώην αθλήτρια της ρυθμικής και, πλέον, πολιτικό, Αλίνα Καμπάγεβα.

Η Καμπάγεβα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Νοέμβρη και σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η σχέση του με την Καμπάγεβα, η οποία έχει εκλεγεί βουλευτής στη Δούμα με το κόμμα του, απασχολεί εδώ και πολύ καιρό τα μέσα ενημέρωσης, ενώ ήδη πιστεύεται ότι το ζευγάρι έχει έναν γιο τριών ετών, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αποκαλέσει ποτέ τον Ρώσο πρόεδρο πατέρα αυτού του παιδιού ενώ και η ίδια η Καμπάγεβα δηλώνει ότι είναι ανιψιός της.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό της «μυστικοπάθειας» που επικρατεί είναι ένα γεγονός που συνέβη πίσω στο 2008, όταν η εφημερίδα «Moskovsky Korrespondent» είχε γράψει ότι ο Πούτιν έχει αρραβωνιαστεί κρυφά την Καμπάγεβα, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της αναγκάστηκε να αποσύρει το δημοσίευμα και να κλείσει την εφημερίδα.

Οι φήμες πάντως συνεχίζουν να κυκλοφορούν ενώ τροφοδοτούνται και από τη δημόσια απουσία της συζύγου του Ρώσου προέδρου η οποία εμφανίστηκε τελευταία φορά στην ορκωμοσία του Πούτιν, την προηγούμενη άνοιξη.

Ακόμη, από τα διεθνή media διαρρέεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει στείλει την Αλίνα και τα δύο παιδιά στην προεδρική έπαυλη στην Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ