H νέα εφαρμογή του Τwitter για βίντεο κατακλύζεται από πορνό - iefimerida.gr

H νέα εφαρμογή του Τwitter για βίντεο κατακλύζεται από πορνό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα εφαρμογή βίντεο στο Twitter έχει ένα πρόβλημα πορνογραφίας. Τέσσερις ημέρες μετά το λανσάρισμά της η εφαρμογή Vine έχει γεμίσει με βίντεο Χ και αυτό θέτει πρόβλημα στην Apple, μοναδικό διανομέα της εφαρμογής για τα iPhone και τα iPod Touch.

Λανσαρίστηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου η νέα εφαρμογή του Twitter και επιτρέπει να ανεβάσει κάποιος σύντομα βιντεάκια διάρκειας 6 δευτερολέπτων. Ωστόσο γρήγορα η εφαρμογή γέμισε με πορνογραφικό υλικό. Το φαινόμενο σχολίασε πρώτος ένας δημοσιογράφος των New York Times και στη συνέχεια όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ των ΗΠΑ.

Επί της αρχής το Vine και το Twitter δεν έχουν κάτι εναντίον της πορνογραφίας και προς το παρόν δεν έχουν παρέμβει αφήνοντας τους χρήστες να ανεβάσουν ό,τι επιθυμούν. Από την ώρα όμως που το θέμα πήρε διαστάσεις η Apple φαίνεται να διαφωνεί. «Οσοι θέλουν να βλέπουν πορνό ας αγοράσουν ένα τηλέφωνο Android» αυτό το μήνυμα του Στηβ Τζομπς έγινε επίκαιρο στην εταιρεία.

Το Twitter αναγκάστηκε λοιπόν να στείλει μηνύματα στους χρήστες αναφέροντας ότι τα βίντεο και οι λογαριασμοί που κρίνονται ακατάλληλοι γιατί το περιεχόμενό τους περιλαμβάνει ευαίσθητες σκηνές με γυμνά, βία, ιατρικές επεμβάσεις, θα κόβονται.

Σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ The Verge υπάρχουν λέξεις κλειδιά (όπως ass, boobs κλπ) που σχετίζονται με το σεξ οι οποίες δεν εμφανίζονται πλέον στο Vine.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Twitter Βίντεο πορνογραφία νέα εφαρμογή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ