Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της γιαγιάς του «Παρά Πέντε», Ειρήνης Κουμαριανού [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της γιαγιάς του «Παρά Πέντε», Ειρήνης Κουμαριανού [εικόνες]

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της γιαγιάς του «Παρά Πέντε»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, θαυμαστές και φυσικά σύσσωμη η ομάδα του «Παρά πέντε» αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας την Ειρήνη Κουμαριανού, που είχε υποδυθεί στη σειρά τη γιαγιά του Σπύρου και η οποία πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 82 ετών.

Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία και εν συνεχεία τη συνόδεψαν ως το Β' Νεκροταφείου όπου και είπαν το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη Κουμαριανού.

Το παρόν έδωσαν και οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη δημοφιλή σειρά «Στο παρά πέντε», όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Ειρήνη Κουμαριανού, με τη μεγάλη πορεία επί δεκαετίες στο χώρο της υποκριτικής, η οποία έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικά κοινό μέσω της συμμετοχής της στη δημοφιλή σειρά του Mega «Στο παρά πέντε» έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ