Σπάνιες ράτσες στην 21η Διεθνή Έκθεση Γάτας στο Tae Kwon Do Φαλήρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνιες ράτσες στην 21η Διεθνή Έκθεση Γάτας στο Tae Kwon Do Φαλήρου [εικόνες]

Σπάνιες ράτσες στην 21η Διεθνής Έκθεση Γάτας στο Tae Kwon Do Φαλήρου [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται για δεύτερη μέρα η 21η Διεθνής 'Εκθεση Γάτας στο προθερμαντήριο του κλειστού γηπέδου του Tae Kwon Do, στο Φάληρο. Στην έκθεση συμμετέχουν 175 κράτη μετατρέποντας τον χώρο σε ένα τεράστιο πάρκο για γάτες όλων των ειδών, ενώ σε αυτές συγκαταλέγονται και σπάνιες ράτσες.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να δουν γάτες που δεν θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν πουθενά και να θαυμάσουν την ατελείωτη ποικιλία που υπάρχει στη φύση, ενώ όσα παιδιά έχουν ήδη κατοικίδιο, μπορούν να αγοράσουν κάποιο παιχνιδάκι γι αυτό».

Στην έκθεση γίνονται επίσης και διαγωνισμοί με κριτές από την Αυστρία, τη Σουηδία, τη Ρουμανία και την Ιταλία. Και αυτό, διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμη ειδικοί με αντίστοιχη βαθιά γνώση του είδους και των ρατσών που υπάρχουν στη Γη. Χορηγοί της έκθεσης είναι οι εκτροφείς και οι εταιρείες που παράγουν προϊόντα για γάτες.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για τα παιδιά έως 12 ετών, ενώ για τους μεγαλύτερους έχει εισιτήριο εισόδου 2 ευρώ το άτομο. Το οικογενειακό εισιτήριο έχει 5 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι το εισιτήριο για τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ