To «Argo» ψήφισαν οι παραγωγοί ως καλύτερη ταινία - iefimerida.gr

To «Argo» ψήφισαν οι παραγωγοί ως καλύτερη ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις Χρυσές Σφαίρες ήρθε μία ακόμη βράβευση για την ταινία «Argo» του Μπεν Άφλεκ, αυξάνοντας το προβάδισμά της για τα Όσκαρ.

Η ταινία, που δείχνει τις προσπάθειες ενός πράκτορα της CIA να διασώσει δεκάδες Αμερικανούς ομήρους από το Ιράν, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ένωσης Παραγωγών Αμερικής (PGA).

Για τους ειδικούς των Όσκαρ, το βραβείο της Ένωσης Παραγωγών είναι προάγγελος του αντίστοιχου βραβείου της Ακαδημίας, καθώς μόνο επτά φορές τα τελευταία 24 χρόνια ο νικητής του βραβείου των παραγωγών δεν τιμήθηκε με το... χρυσό αγαλματάκι.

Υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας της Ένωσης Παραγωγών ήταν οι ταινίες: «Μυθικά Πλάσματα του Νότου», «Λίνκολν», «Η Ζωή του Πι», «Οι Άθλιοι», «Django, ο Τιμωρός», «Zero Dark Thirty» και «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ