Κακλαμάνης σε Σταύρο Ψυχάρη: Αγνοώ το «νόμο» της μιντιοκρατούμενης Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Κακλαμάνης σε Σταύρο Ψυχάρη: Αγνοώ το «νόμο» της μιντιοκρατούμενης Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμα «επεισόδιο» στη διαμάχη του Απόστολου Κακλαμάνη με το συγκρότημα του ΔΟΛ σημειώθηκε σήμερα, με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής να ρίχνει ευθύνες για την πορεία της χώρας στον Σταύρο Ψυχάρη.

Ο κ. Κακλαμάνης, δήλωσε πως «ένας από τους λόγους που η χώρα έφθασε ως εδώ, είναι και το γεγονός ότι αρκετοί πολιτικοί θεωρούσαν -και θεωρούν- ότι δεν αρκούσε -και δεν αρκεί- η θωράκισή τους με την εμπιστοσύνη του λαού αλλά ήταν -και είναι- αναγκαία και τα "διαπιστευτήριά" τους σε κάποιο ισχυρό συγκρότημα ΜΜΕ», σημειώνοντας πως αυτό γινόταν «κατά προτίμηση στο κραταιό, άλλοτε, συγκρότημα Λαμπράκη που κατέληξε στον σημερινό ιδιοκτήτη του και συνιδιοκτήτη του Mega κ. Σταύρο Ψυχάρη».

«Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση ισχύος ενός dura lex: όποιος πολιτικός τον αγνοεί εξοντώνεται...» σημείωσε και τόνισε πως φιλοδοξεί να συνεχίσει να αγνοεί το «νόμο» της μιντιοκρατούμενης κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

«Γι' αυτό τώρα, ο Νεοδημοκράτης κ. Σταύρος Ψυχάρης και τα "Νέα" του ξαφνικά "αγωνίζονται" να μην ακυρωθούν ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στη...Φθιώτιδα» υπογραμμίζει και συμπληρώνει πως «για τον κ. Ψυχάρη τα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών "μυρίζουν", τα άλλα, της Φθιώτιδας "μοσχοβολούν"».

«Αρκεί ν' απαλλαγούμε, βρε παιδιά, από τον Απόστολο Κακλαμάνη και να υπονομεύσουμε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ που κάποιοι αφελείς οπαδοί του συνεχίζουν να θεωρούν τις εφημερίδες και τα κανάλια μας ότι, τάχα, είναι φιλοπασοκικά media!» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής καταλήγοντας: «Ιδού η "ταμπακιέρα" του κ. Ψυχάρη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ