Το Ημερολόγιο της Αννας Φρανκ τώρα και στο iPad - iefimerida.gr

Το Ημερολόγιο της Αννας Φρανκ τώρα και στο iPad

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To γνωστό και δραματικό Ημερολόγιο της εβραίας Αννας Φρανκ που βρήκε τον θάνατο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε εφαρμογή για συσκευές iPad της Apple.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει συνεντεύξεις, ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και αρχειακές φωτογραφίες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, η κυκλοφορία του συμπίπτει με την ολοκλήρωση 65 χρόνων από την πρώτη δημοσίευση του βιβλίου.

Όπως αναφέρει η Telegraph, το application πήρε την έγκριση του Ιδρύματος Άννας Φρανκ που λειτουργεί από το 1963 και ιδρύθηκε από τον Otto Frank, πατέρα της 15χρονης τότε έφηβης που πέθανε το Μάρτιο του 1945 από τύφο και υποσιτισμό.

Το ημερολόγιο, δώρο του πατέρα της Άννας για τα 13α γενέθλιά της, καταγράφει τον εγκλεισμό της νεαρής Εβραίας από τις 12 Ιουνίου 1942 μέχρι την 1η Αυγούστου 1944. Δημοσιεύθηκε πρώτη φορά το 1947 και το 1952 μεταφράστηκε στα Αγγλικά με τον τίτλο «Το Ημερολόγιο Ενός Νεαρού Κοριτσιού.

Στην Ελλάδα η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην τιμή των 8,99 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ