Μαθητές με ρόπαλα επιτέθηκαν σε Πακιστανούς στη Λάρισα - iefimerida.gr

Μαθητές με ρόπαλα επιτέθηκαν σε Πακιστανούς στη Λάρισα

Μαθητές με ρόπαλα επιτέθηκαν σε Πακιστανούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας, με πρωταγωνιστές μαθητές αυτή τη φορά, οι οποίοι επιτέθηκαν σε «στέκι» Πακιστανών στη Λάρισα με ρόπαλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού.

Οι δράστες, φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα και κρατώντας ρόπαλα, επιτέθηκαν σε μια παρέα Πακιστανών, οι οποίοι καθόντουσαν σε μίνι μάρκετ. Ακολούθησε συμπλοκή, με έναν αλλοδαπό να τραυματίζεται και να διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αμέσως έσπευσε η αστυνομία, απ’ όπου προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, συνολικά δεκαοκτώ άτομα, από τα οποία δώδεκα ημεδαποί και έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι οκτώ από τους ημεδαπούς προσαχθέντες, οι οποίοι και συνελήφθησαν, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, που βρίσκονταν στο μίνι μάρκετ και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ