Ζώδια της Τρίτης ή λόγια της πλώρης - iefimerida.gr

Ζώδια της Τρίτης ή λόγια της πλώρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ο Ερμής σχηματίζει μια όψη με τον Πλούτωνα. Τι σημαίνει αυτό; Διάβασε τη ζωδιακή μετάφραση για να ξέρεις τι θα σου συμβεί πριν σου συμβεί.

Κριός

Δεν σε καταλαβαίνουν, δεν τους καταλαβαίνεις. Όλα έχουν μέσα τους ένα σχήμα αμφισβήτησης. Νιώθεις ότι είσαι ένας από τους αγανακτισμένους, αλλά δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις την αγανάκτησή σου. Τα ήρεμα και τα ειρηνικά πλέον δεν σου ταιριάζουν και όσο η οικονομική ανασφάλεια σε κυκλώνει σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει για σένα πιο καλό σενάριο από το να πάρεις τα βουνά. Courage!

Tαύρος

H όψη Πλούτωνα - Ερμή σε βάζει σε διλήμματα. Να επιλέξεις μια δουλειά που σε γεμίζει ή μια δουλειά που γεμίζει περισσότερο το πορτοφόλι σου. Αυτά τα ερωτήματα όμως είναι πολύ φιλολό, γιατί τούτη την ώρα δεν έχει σημασία ποια δουλειά, αρκεί να έχεις δουλειά και να καταφέρεις να γεμίσεις το πορτοφόλι σου. Σκέφτεσαι πολύ έντονα όλα εκείνα που σε πονοκεφαλιάζουν, και να λύσεις την εξίσωση δεν μπορείς. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάπου από το βάθος του μυαλού σου ξεπήδησε και ο φοβικός Ταυρομάχος και ψοφάς να σου κάνει «ολέ» σε ακόμα ένα γύρο θανάτου.

Δίδυμος

Τις ανασφάλειες τις φοράς στο δεξί σαν κόσμημα. Ευτυχώς έχεις πάρει το μάθημά σου και τις κρύβεις τεχνηέντως και δεν δείχνεις το κουτσό σου πόδι σε όλους με το καλημέρα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, όσο όμως είσαι μέσα σ’ αυτό τον προβληματισμό, δεν είναι και πολύ έξυπνο να κάνεις τη μια σπατάλη δίπλα στην άλλη. Μαζέψου, συγκεντρώσου και εκεί που παίζονται τα αληθινά συναισθήματα προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Θέλεις να πας μπροστά και πράγματι το δεξί σου πόδι συνεργάζεται τέλεια μαζί σου. Με το αριστερό όμως τι γίνεται, που κάνει συνέχεια βήματα προς τα πίσω; Δεν είναι ότι σκέφτεσαι συνέχεια το παρελθόν, είναι που σκέφτεσαι τα σημάδια που σου άφησε. Σταμάτα να αυτοψυχαναλύεσαι και να είσαι τόσο νάρκισσος ώστε να πιστεύεις ότι τα πάντα γυρίζουν γύρω από εσένα.

Λέων

Σε έχουν πιέσει όλα και όλοι. Θέλεις να πάρεις μια βαριοπούλα και να αρχίσεις να γκρεμίζεις ό,τι έχτισες. Πριν κινηθείς όμως τόσο αυτοκαταστροφικά, σκέψου το όφελός σου, τη μεγάλη ιδέα, τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνεις. Είναι κουραστικό συνέχεια να «λιονταρίζεις» και στο όνομα της περηφάνιας σου να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα πίσω και κανένα προς τα εμπρός. Καιρό έχεις μείνει στάσιμος. Βρες τον τρόπο να προχωρήσεις (να ξεκολλήσεις).

Παρθένος

Έχεις ένα αίσθημα δυσαρέσκειας που το εκφράζεις με νεύρα και έτσι οι άλλοι σε σένα δεν βλέπουν την απογοήτευση αλλά το μένος. Για πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε λίγο να καθαρίσεις το μυαλό σου, γιατί έτσι όπως είσαι θολωμένος δεν μπορείς να δεις και να κρίνεις σωστά. Δεν σημαίνει ότι επειδή αποφάσισες να τραβήξεις το τσιρότο πρέπει να ξεκολλήσεις και το δέρμα μαζί.

Ζυγός

Σε νευριάζει εξαιρετικά να σου αλλάζουν τις συνθήκες και οι συνθήκες κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν, αλλά c’ est la vie και θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να πας με το ρεύμα από το να είσαι συνέχεια ανάποδα. Η ψυχή σου θέλει να γαληνέψει μα δεν τη βοηθάς, αφού το υλικό σου έχει γίνει εύφλεκτο και με το πρώτο στραβοπάτημα κουράζεσαι και είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις.

Σκορπιός

Πάλι σου έχει βγει αυτός ο δονκιχωτισμός, πάλι κυνηγάς ανεμόμυλους και έχεις εξαντληθεί, πάλι η Δουλτσινέα, όσο κι αν θέλει να σε βοηθήσει με το θαύμα της αγάπης, δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, και αυτό γιατί μέσα σου καίει πάλι αυτή η (επαναλαμβανόμενη) τρέλα που όλα στα διαστρεβλώνει. Όλα φαίνονται για σένα να έχουν ένα άλλο σχήμα, κι έτσι, αφού δεν μπορείς να προσδιορίσεις ούτε καν το πλαίσιο, με σαλεμένο βλέμμα και κριτήριο μηδέν δεν μπορείς να πάρεις ούτε μισή σοβαρή απόφαση. Τι θα σε κάνουμε εσένα; (Γιατί δεν πίνεις τα φάρμακά σου, είπαμε;)

Τοξότης

Ο Ερμής κάνει μια παράξενη όψη με τον Πλούτωνα και η μέρα δεν έχει «χάδι», έχει μέσα της νεύρο, έχει μπρίο, σου φωνάζει να πιάσεις τη ζωή από τα κέρατα αν χρειαστεί, και να μείνεις μέσα στο παιχνίδι, γιατί το τελευταίο διάστημα ένα αόρατο χέρι σε πετά έξω (όξω) από όλα αυτά που θες και ονειρεύεσαι. Πριν βρεθείς για ακόμα μια φορά στην αφετηρία, προσπάθησε να παίξεις έντιμα και καθαρά και να κρατηθείς εντός, γιατί μια τάξη σου είναι και το εντός, εκτός και επί τα αυτά.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας με τον Ερμή σχηματίζουν μια παράξενη όψη στο ζώδιό σου και πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι αν δεν «ανατινάξεις» από πάνω σου το χθες δεν θα δεις άσπρη μέρα, ούτε σήμερα ούτε όμως και αύριο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον καμικάζι, απλά να γεμίσεις το χθες με μπαρούτι. Είναι απορίας άξιο γιατί σέρνεις όλες σου τις φοβίες σαν μπάλα κατάδικου στα πόδια σου και όλο αυτό σε κρατάει πίσω. Αφού το ξέρεις, μόνος σου κρατάς τα κλειδιά της φυλακής σου.

Υδροχόος

Μπορεί τα πράγματα στη δουλειά να είναι ακόμα αιχμηρά, να βγάζουν νύχια και συχνά πυκνά να σε γεμίζουν γρατζουνιές, όμως, thank god λες, οι συναδελφικές σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται και είναι αυτές που σε κάνουν να βλέπεις φως στο τούνελ. Ο Πλούτωνας σήμερα κάνει τα αισθηματικά σου να μοιάζουν με μεγάλες χίμαιρες. Τώρα που εσύ (ας πούμε), θεωρητικά, αναζητάς μια κάποια σταθερότητα, όλα είναι υπερβολικά ρευστά. Μάθε να «παίζεις» μ’ αυτά που έχεις και να μη θρηνείς για τα παλιά μεγαλεία. Υπομονή, πάλι τα πράγματα θα πάρουν τα πάνω τους. Πάλι με χρόνους με καιρούς.

Ιχθύες

Η όψη Ερμή και Πλούτωνα κάπως απομακρύνει τα πράγματα που επιθυμούσες από το οπτικό σου πεδίο και έτσι σ’ ακούμε να λες ποιητικά «όσο πλησιάζω, το μέλλον απομακρύνεται». Ψυχραιμία, στόχος σημαίνει κοιτάω εκεί που θέλω να πάω με προσήλωση, διαφορετικά θα πάω εκεί που κοιτάω, και άντε μετά να εξηγώ ότι δεν ήθελα να πάω εκεί. Έλα, μην απογοητεύεσαι με το πρώτο στραβοπάτημα. Εντάξει, αλλιώς τα λογάριαζες κάποια πράγματα, αλλιώς εκείνα έρχονται, το θέμα είναι να είσαι ευέλικτος και να μπορείς να κάνεις ζιγκ ζαγκ στις αντιξοότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ