Δεν κινείται τίποτα στην Αττική, απόλυτο μπλακ άουτ στις Μεταφορές - iefimerida.gr

Δεν κινείται τίποτα στην Αττική, απόλυτο μπλακ άουτ στις Μεταφορές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κινείται τίποτα και σήμερα στην Αττική αφού απεργούν και τα έξι Μέσα Μεταφοράς, παρά την επίταξη. Η ημέρα που ξεκίνησε αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου. Δεν ισχύει ο δακτύλιος για να διευκολυνθούν οι πολίτες.

Η επέμβαση των ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια δεν άλλαξε τίποτα αφού εξακολουθούν να απεργούν και τα έξι μέσα μεταφοράς παρά την επίταξη.

Από τις 5 τα ξημερώματα ουσιαστικά ξεκίνησε το μέτρο της επίταξης που αφορά σε Μέσα, κτίρια και εργαζόμενους.
Ωστόσο παρά την επίταξη σήμερα ξεκινάει η 9η ημέρα απεργίας στο Μετρό, ενώ στο χορό μέχρι την ερχόμενη Τρίτη μπαίνουν λεωφορεία και Τρόλει, δεν γίνονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ προς τη Χαλκίδα σήμερα, ενώ από αύριο ξεκινάει απεργία μέχρι τη Δευτέρα.

Ο Προαστιακός απεργεί για 24 ώρες σήμερα και από αύριο μαζί με τα τρένα του ΟΣΕ ως τη Δευτέρα, ενώ 24ωρη κήρυξαν και οι εργαζόμενοι σε Τραμ και Ηλεκτρικό και η ημέρα που ξεκίνησε αναμένεται μια απ' τις πλέον δύσκολες για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ