Mercedes E63 AMG με 585 ίππους - iefimerida.gr

Mercedes E63 AMG με 585 ίππους

Mercedes E63 AMG
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 63 AMG είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκάμας της Mercedes E-Class και έτσι μαζί με τις πιο ταπεινές ανανεώθηκε κι αυτή.

Τόσο οπτικά ακολουθώντας το μοτίβο των ενιαίων πια προβολέων που όντως εξασφαλίζουν μια πιο σύγχρονη εμφάνιση όσο και μηχανικά. Κι αυτό γιατί πλέον υπάρχει και η έκδοση S με 585 ίππους, προκειμένου να καλυφθούν και όσοι θεωρούσαν την νορμάλ έκδοση, όσο νορμάλ βέβαια μπορεί να θεωρηθεί, των 557 ίππων αδύναμη...

Μάλιστα η S που φλερτάρει με το όριο των 600 ίππων είναι και τετρακίνητη, με τον πίσω άξονα υπό κανονικές συνθήκες να φορτίζεται περισσότερο (67%), προκειμένου να διατηρηθεί η τονισμένη σπορ αίσθηση. Αποκλειστικά τετρακίνητη και αποκλειστικά με 585 ίππους είναι η Ε63 AMG στέισον, προκειμένου να μπορείτε να κάνετε τις μεταφορές σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είτε πάντως με 557 είτε με 585 ίππους οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές (0-100 σε 4,2 και 3,6 δεύτερα αντίστοιχα) και πιστώνονται στον ανανεωμένο V8 των 5,5 λίτρων με τα δύο turbo, που για την περίσταση ανανεώθηκε.

Αν τώρα βιάζεστε να αποκτήσετε την καινούργια Mercedes E63 AMG S θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Αν αρκείστε σε αυτή χωρίς το S θα πρέπει να περιμένετε μόνο μέχρι στον Απρίλιο και να έχετε διαθέσιμες περί τις 130.000 ευρώ, όσο πάνω κάτω έκανε και η προηγούμενη έκδοση. Όσο για την S δεν κάνετε λάθος: η τιμή της θα είναι πιο τσιμπημένη, αλλά αν το ενδιαφέρον σας δεν είναι απλά φιλολογικό δεν πρέπει αυτό να σας αποτρέψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ