Ο Ντι Κάπριο εγκαταλείπει το σινεμά για... οικολογικούς λόγους - iefimerida.gr

Ο Ντι Κάπριο εγκαταλείπει το σινεμά για... οικολογικούς λόγους

Ο Ντι Κάπριο εγκαταλείπει το σινεμά για... οικολογικούς λόγους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξαντλημένος» δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα Bild ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος, ομολογουμένως, δουλέυει ασταμάτητα εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ από το 2010 έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες και άλλες δύο που αναμένεται να βγουν στις αίθουσες το 2013 και το 2014.

Και δε μιλάμε για μικρές παραγωγές, αλλά για μεγαλόπνοα σχέδια όπως τα «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Inception» του Κρίστοφερν Νόλαν, «J.Edgar» του Κλίντ Ιστγουντ και το «Django: Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ακόμη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα άλλων δύο ταινιών το «Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν και το «The Wolf of Wall Street» ξανά με τον Μάρτιν Σκορτσέζε.

«Εχω στερέψει. Σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο διάλειμα» δηλώνει στη Bild ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και συνεχίζει «Επιθυμώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω τον κόσμο, έστω στο ελάχιστο. Θα γυρίσω τον κόσμο και θα επικεντρωθώ στο οικολογικό μου πλάνο»

Οι φήμες πάντως λένε ότι ο Ντι Κάπριο δείχνει φανερά ενοχλημένος για το γεγονός ότι δεν βραβεύθηκε στις φετινές χρυσές σφαίρες και δεν είναι προτεινόμενος για Οσκαρ, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Για τους θαυμαστές του, πάντως, το κενό δεν θα φανεί πολύ μεγάλο, καθώς στα επόμενα δύο χρόνια θα βγουν στις αίθουσες δύο άκρως ενδιαφέρουσες ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστεί.

Οσον αφορά στα Οσκαρ, έχει χρόνο, καθώς δεν έχει καν συμπληρώσει τα σαράντα του χρόνια και έχει ήδη προταθεί τρεις φορές για το πολυπόθητο αγαλματίδιο, το οποίο κάποια στιγμή θα κρατήσει στα χέρια του γιατί είναι πραγματικά, εξαιρετικά ταλαντούχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ