Γιούνκερ: Δέχομαι απειλές από Έλληνες - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Δέχομαι απειλές από Έλληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα προχώρησε τη Δευτέρα από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Δίπλα του στεκόταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Τι να πεις για τους Έλληνες; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Αναρωτιέμαι κι εγώ συχνά, καθώς λαμβάνω πολλές επιστολές από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και απειλητικές επιστολές» αποκάλυψε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου.

Όπως τονίζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Λουξεμβούργο.

Οι δημοσιογράφοι του AFP προσπάθησαν να έχουν το σχόλιο του εκπροσώπου του κ. Γιούνκερ για την παραπάνω δήλωση, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ