Peugeot 2008 - Μικρό SUV, χαριτωμένο, με σήμα το λέοντα - iefimerida.gr

Peugeot 2008 - Μικρό SUV, χαριτωμένο, με σήμα το λέοντα

Peugeot 2008 - Μικρό SUV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα μόδα είναι τα μικρά τζιπ και βέβαια όλοι οι κατασκευαστές τρέχουν να πιάσουν θέσεις και υποψήφιους αγοραστές.Σε αυτόν τον άτυπο αγώνα δρόμου λοιπόν η Peugeot μπορεί πλέο να επιδείξει το 2008, το καινούργιο της μικρό SUV, το οποίο έχει πολλά κοινά με το 208, το επίσης νέο υπερ-μίνι των Γάλλων.

Κοινά όπως το πλαίσιο, αλλά και την αισθητική μέχρι ενός σημείου, μιας και το 2008 με τη χρωμιωμένη του μάσκα και τους χαρακτηριστικούς προβολείς ακολουθεί κατά γράμμα τη νέα γραμμή των Peugeot. Εξίσου χαρακτηριστικά είναι και τα πίσω φωτιστικά που έχουν ένα τρισδιάστατο look, ενώ από εκεί και πέρα οι μεγάλοι τροχοί μαζί με τα τονισμένα φτερά και τις ποδιές αλλά και την αυξημένη απόσταση από τα έδαφος συμβάλλον στην εικόνα SUV. Κι ας είναι το μήκους μόλις 4,16 μέτρων 2008 αποκλειστικά προσθιοκίνητο.

Οι κινητήρες του 2008 θα είναι ο νέος και πολύ ενδιαφέρον τρικύλινδρος turbo των 1.200 κυβικών και των 110 ίππων των Γάλλων καθώς και ένας diesel, ενώ στο μέλλον θα υπάρξει και μια υβριδική εκδοχή του. Για τα βασικά σύνολα πάντως η Peugeot υπόσχεται εκπομπές CO2 99 γραμμαρίων το χιλιόμετρο, γεγονός που σημαίνει ότι θα απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου μικρού SUV της Peugeot θα γίνει το Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ