Διαμαντόπουλος: Επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά για το χαλκευμένο βίντεο - iefimerida.gr

Διαμαντόπουλος: Επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά για το χαλκευμένο βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή το βίντεο και τις δηλώσεις για το Mall και απειλεί με μηνύσεις απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους, όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του βουλευτή Καστοριάς:

«Η ΝΔ και η κυβέρνηση προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, φτάνοντας στο σημείο να πλαστογραφήσουν βίντεο στο οποίο διαστρεβλώνονται εντελώς οι δηλώσεις μου.

Θέλουν να παρουσιάσουν ως υποκινητή της βίας και της τρομοκρατίας όχι εμένα μόνο προσωπικά, αλλά τον πολιτικό χώρο τον οποίο εκπροσωπώ, παίζοντας άκρως επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό.

Επειδή όμως είμαστε και εμείς υποστηρικτές της νομιμότητας, επιφυλάσσομαι προσωπικά για το πώς θα κινηθώ νομικά απέναντι στους συκοφάντες και τους λασπολόγους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ