O Ντάνιελ Ντέι-Λιούις πήγε Ακρόπολη, είδε τις Καρυάτιδες και έφαγε αρνάκι με μελιτζάνες - iefimerida.gr

O Ντάνιελ Ντέι-Λιούις πήγε Ακρόπολη, είδε τις Καρυάτιδες και έφαγε αρνάκι με μελιτζάνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι χθες το αυτοκίνητο με τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις πέρασε την είσοδο του Μουσείου Ακροπόλεως καθώς ο ηθοποιός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποφύγει τους δημοσιογράφους, τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους που τον περίμεναν.

Με γαλάζιο πουκάμισο και σακάκι, μαζί με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ο ηθοποιός ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, όπως αναφέρουν τα Νέα. Εδειξε πολύ μγάλο ενδιαφέρον, στάθηκε πολλή ώρα στην αίθουσα των αρχαϊκών, στις Καρυάτιδες αλλά και στην αίθουσα του Παρθενώνα.

Το κυνηγητό με τους δημοσιογράφους συνεχίστηκε και στο γεύμα που ακολούθησε στο εστιατόριο Διόνυσος, όπου το μενού με θέα την Ακρόπολη περιλάμβανε ψαρόσουπα ως πρώτο πιάτο, αρνάκι με μελιτζάνες, κόκκινο κρασί και μους μαστίχας για επιδόρπιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ