To Bήμα εναντίον Βούτση γιατί έφυγε από την εκπομπή του Mega Ανατροπή - iefimerida.gr

To Bήμα εναντίον Βούτση γιατί έφυγε από την εκπομπή του Mega Ανατροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση, ο οποίος αποχώρησε οργισμένος από την εκπομπή του Mega Ανατροπή επικρίνει σε άρθρο του το Βήμα.

Γράφει χαρακτηριστικά:

Κύριε διευθυντά,

Δεν τον θέλει απ' ό,τι φαίνεται η τηλεόραση. Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση. Ο οποίος, αφού στις αρχές του μήνα αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega όταν έμαθε ότι ο γιος του ήταν ανάμεσα στους καταληψίες της βίλας Αμαλία (γεγονός που αργότερα διαψεύσθηκε), τώρα αποχώρησε εσπευσμένα (και άκρως εκνευρισμένος για τα όσα είχε πει στην ίδια εκπομπή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας) από την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Με όλο τον σεβασμό και εκτιμώντας τις απόψεις του, οι οποίες με βρήκαν εν προκειμένω σύμφωνη, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο αντί να συνεχίσει τη συζήτηση έβγαλε το μικρόφωνό του και έφυγε. Θεωρώ, βλέπετε, ότι η φυγομαχία δεν σταματά στην καταγγελία, ενίοτε δηλώνει και αποφυγή...

Μετά τιμής

Πανδώρα

To άρθρο υπογράφει ο δημοσιογράφος Κοσμάς Βίδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ