Ψυχάρης: Εγω δεν ξέρω από ουίσκι και μπαρμπούτι -Παναγούλης: Αντε από 'δω ρε καραγκιόζη - iefimerida.gr

Ψυχάρης: Εγω δεν ξέρω από ουίσκι και μπαρμπούτι -Παναγούλης: Αντε από 'δω ρε καραγκιόζη

Ψυχάρης: Εγω δεν ξέρω από ουίσκι και μπαρμπούτι -Παναγούλης: Αντε από 'δω ρε καρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Ψυχάρη και του Στάθη Παναγούλη προκάλεσε η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ,την ώρα που μιλούσε ο κ.Ψυχάρης, «δεν σου έβαλε καλό λαδάκι ο Σταματόπουλος» θέλοντας ετσι να θυμίσει οτι ο κ.Ψυχάρης έχει βαφτιστεί από τον υπουργό Τύπου της Χούντας Βύρωνα Σταματόπουλο.

Ο κ.Ψυχάρης ανταπάντησε σε οξύ ύφος και με αιχμές κατά του κ.Παπαγούλη λέγοντας «εγω δεν ξέρω από λάδι, ούτε από ουίσκι, ούτε από μπαρπούτι και δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο με κάποιον που απειλεί τους βουλευτές με λιντσάρισμα. Εγώ γεννήθηκα στις 22 Αυγούστου του 67 και στη μεταπολίτευση ήμουν 7 χρονών».

Ο κ.Παναγούλης όμως συνέχισε να προκαλεί λέγοντας του «άντε ρε καραγκιόζη από δώ». Την πρόκληση δεν άφησε αναπάντητη ο βουλευτής της ΝΔ που του είπε «όταν λες για καραγκιόζη προφανώς κοιτάς στον καθρέφτη».

Λίγο αργότερα ο κ.Ψυχάρης είχε τετ α τετ με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σε διάδρομο της Βουλής και του διατύπωσε την έντονη ενόχλησή του για την επίθεση του κ.Παναγούλη. «Διαφωνώ με τη στάση του Παναγούλη και τα όσα είπε αλλά δεν μπορώ να ελέγξω όλους τους βουλευτές» του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η όλη κόντρα ξεκίνησε στην επιτροπή δημόσιας Τάξης της Βουλής. Ο Ανδρέας Ψυχάρης είχε πάρει το λόγο να μιλήσει αλλα ο κ.Λαφαζάνης που ζητούσε επίμονα την παραίτηση Δένδια του είπε «δεν έχεις το λόγο». Ο κ.Ψυχάρης απάντησε «και εσείς και εγώ έχουμε εκλεγεί από τον λαό και έχουμε τα ίδια δικαιώματα, είναι φασιστικό αυτό που κάνετε». Ο κ.Λαφαζάνης συνέχισε να φωνάζει , τότε μπήκε στη μέση και ο κ.Παναγούλης και τα αίματα άναψαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ