Λαφαζάνης: Προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δικαιοσύνης ο Δένδιας, να παραιτηθεί - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δικαιοσύνης ο Δένδιας, να παραιτηθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, με αφορμή όσα είπε χτες σε τηλεοπτική εκπομπή για ΣΥΡΙΖΑ και δικαστικούς ζήτησε στη Βουλή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας τον ως προβοκάτορα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Δικαιοσύνης.

Συνεχίζοντας το μπαράζ επιθέσεων στελεχών του κόμματός του κατά του υπουργού για όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή» κατά του ΣΥΡΙΖΑ περί «μετάβασής του στη νομιμότητα» (τα οποία προκάλεσαν την αποχώρηση του Νίκου Βούτση από το πάνελ», ο κ.Λαφαζάνης ζήτησε στη Βουλή να ανακαλέσει άμεσα ο κ.Δένδιας όσα είπε χτες, διαφορετικά πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.

«Υπάρχει μείζον θέμα πολιτικής ανωμαλίας» είπε ο κ.Λαφαζάνης από το βήμα της Βουλής, και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ.Δένδιας «δεν μπορεί να καταγγέλει την Αξιωματική Αντιπολίτευση και την Δικαιοσύνη ως τρομοκράτες. Είναι προβοκάτορας του ΣΥΡΙΖΑ και της Δικαιοσύνης».

Αμέσως μετά ακολούθησε και έντονο φραστικό επεισόδιο του κ.Λαφαζάνη με τον βουλευτή της ΝΔ, κ.Ψυχάρη με αλληλοκατηγορίες για φασιστική νοοτροπία. Ο κ.Ψυχάρης απάντησε στον κ.Λαφαζάνη πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παραίτηση Δένδια, να φέρει στη Βουλή πρόταση μομφής εναντίον του, κάτι που εόπως είπαν στο ΣΥΡΙΖΑ θα το εξετάσουν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την επιτροπή, γιατί όπως είπαν ο κ. Δένδιας δεν ανακάλεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ