Νέα μοντέλα αυτοκινήτων - Όλο και περισσότερα άλογα - iefimerida.gr

Νέα μοντέλα αυτοκινήτων - Όλο και περισσότερα άλογα

Νέα μοντέλα αυτοκινήτων - Όλο και περισσότερα άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έρευνες ανεξαρτήτων ινστιτούτων αποδεικνύουν πως τα καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη γίνονται ολοένα και πιο δυνατά. Έτσι ενώ το 1995 ο μέσος όρος ισχύος ήταν οι 95 ίπποι το νούμερο αυτό έγινε 15 χρόνια μετά 137 ίπποι, κι αυτό παρά την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων και κατά συνέπεια των λειτουργικών εξόδων.

Αν θέλουμε να βρούμε κάποιους λόγους γι αυτή την ενδυνάμωση θα πρέπει να τους αναζητήσουμε στην όλο και μεγαλύτερη διείσδυση των turbo, αλλά και στα SUV, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή και σε σύγκριση με συμβατικά μοντέλα έχουν κατά κανόνα ισχυρότερους κινητήρες.

Η συγκεκριμένη τάση πάντως δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε στο άμεσο μέλλον κι αυτό παρά την μειωμένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ