Συνεχίζεται ο πόλεμος για τα σκουπίδια - Αστυνομία στο Γραμματικό - iefimerida.gr

Συνεχίζεται ο πόλεμος για τα σκουπίδια - Αστυνομία στο Γραμματικό

Συνεχίζεται ο πόλεμος για τα σκουπίδια-Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Γραμματι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, διεξάγεται από το πρωί η κατάθεση προσφορών από ιδιώτες στον ΕΔΣΝΑ, για την δημοπράτηση της κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων, ενώ η είσοδος απαγορεύτηκε στους εργαζόμενους αλλά και στον επικεφαλής της Αυτόνομης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΑΣΚ- ΟΤΑ) στην ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θωμά Μπιζά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, έχουν δημιουργήσει κλοιό από νωρίς το πρωί, αποκλείοντας τους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν τη δημοπρασία, ενώ ο κ. Μπιζάς καταγγέλλει ότι όταν προσπάθησε να μπει στο κτίριο, απωθήθηκε βιαίως.

Οι αναταραχές για τη δημοπράτηση των εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων, αναμένονται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, καθώς μετά το Γραμματικό σειρά παίρνει στις 24 Ιανουαρίου ξ κατάθεση προσφορών για την Κερατέα, στις 29 Ιανουαρίου για τα Άνω Λιόσια και στις 5 Φεβρουαρίου για το εργοστάσιο στη Φυλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ