«Παγωμένα» τα 160 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη στην Ελβετία με δικαστική απόφαση - iefimerida.gr

«Παγωμένα» τα 160 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη στην Ελβετία με δικαστική απόφαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έγινε δεκτό από το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ελβετίας το αίτημα για ξεπάγωμα των λογαριασμών ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υποβάλλει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές είχαν ζητήσει να παραμείνουν παγωμένες οι καταθέσεις. Η απόφαση ελήφθη στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά σύμφωνα με την Καθημερινή και τον Τάσο Τέλλογλου, απερρίφθη η πρόταση Λαυρεντιάδη για τυπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ενώ είχε κληθεί να καταβάλει 6.000 ελβετικά φράγκα ενόψει της εκδίκασης του αιτήματός της, η πλευρά Λαυρεντιάδη καθυστέρησε κατά πέντε μέρες την πληρωμή,.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, εδώ και περίπου 5 μήνες ο κ. Λαυρεντιάδης επιχειρούσε να μεταβιβάσει την τράπεζα Lamda Bank, τη 6 ιδιωτική τράπεζα του Λίχτενστάιν για την άδεια της οποίας είχε καταβάλει 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ