Η Όλγα παίρνει από το χέρι τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και τον ξεναγεί στο Μουσείο της Ακρόπολης - iefimerida.gr

Η Όλγα παίρνει από το χέρι τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και τον ξεναγεί στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Όλγα παίρνει από το χέρι τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και τον ξεναγεί στο Μουσείο τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνοδευόμενος από την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη θα παρακολουθήσει ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις στο θέατρο Παλλάς την πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν» όπου πρωταγωνιστεί, σε μια φιλανθρωπική βραδιά που πραγματοποιείται για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της εταιρείας.

Είναι η τρίτη φορά που επισκέπτεται την Αθήνα ο διάσημος ηθοποιός, καλεσμένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Ο Λιούις, συνδέεται με βαθιά φιλία με τον διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Οικονόμου από τα νεανικά τους χρόνια και ασχολείται ενεργά με την ΕΠΣ, η οποία έχει ιδρυθεί από την οικογένεια Οικονόμου.

Η κ. Κεφαλογιάννη, θα τον ξεναγήσει πρώτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και εν συνεχεία θα παρακολουθήσουν μαζί το «Λίνκολν», όπου ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός, ενσαρκώνει το ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για Όσκαρ, καθώς το Λίνκολν έχει αποσπάσει πολλά κινηματογραφικά βραβεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ