Τα δίδυμα της Καλομοίρας στο φωτογραφικό τους ντεμπούτο [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα δίδυμα της Καλομοίρας στο φωτογραφικό τους ντεμπούτο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πρώτη φωτογραφία των δίδυμων γιων της ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο η Καλομοίρα.

«Ξέρω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που σας έγραψα τελευταία φορά. Πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τις θερμές ευχές σας για τα δίδυμα αγοράκια μου. Ο Γιώργος και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα ξέρετε ότι τα νερά μου έσπασαν έξι εβδομάδες πιο νωρίς και τα βλαστάρια μου ήρθαν νωρίτερα από ότι τα περιμέναμε. Δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω το ταξίδι αυτό. Ο Δημήτρης έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες, ενώ ο Νίκος για τρεισήμισι! Είμαι χαρούμενη που σας λέω ότι και τα δύο είναι πλέον στο σπίτι και είναι μια χαρά».

Αυτό πόσταρε η Καλομοίρα στην προσωπική της σελίδα μαζί με την φωτογραφία των δυο γιων της. Τα δίδυμα (Δημήτρης και Νίκος) γεννήθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζαν γύρω στα 1800 γρ. το καθένα.

Τα δίδυμα της Καλομοίρας στο φωτογραφικό τους ντεμπούτο [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Δημήτρης Νίκος Καλομοίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ