Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Τί θέλετε να κάνω; Να πηδήξω από το παράθυρο; - iefimerida.gr

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Τί θέλετε να κάνω; Να πηδήξω από το παράθυρο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά έχουν πάρει τα social media με αφορμή μια ανάρτηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο facebook χθες, για την έκρηξη βόμβας στο Μall.

Tι κι αν η Aφροδίτη Αλ Σάλεχ έσπευσε να διορθώσει λέγοντας ότι ήταν λανθασμένη η αναφορά της ότι μπορεί το χτύπημα στο Mall να οφειλόταν στο ότι ειναι ανοιχτό (όπως άκουσε στις ειδήσεις). Ακολούθησε πλήθος μηνυμάτων που την οδήγησε σε μια νέα ανάρτηση- χείμαρρο και σε μια δεύτερη που καταλήγει: «Το διόρθωσα μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα οταν κατάλαβα οτι δεν είχαν πει το λόγο. Τι άλλο θέλετε; Να πηδήξω απο το παράθυρο;»

Αναλυτικά, η πρώτη ανάρτηση στην οποία σπεύδει να καταγράψει το λάθος που έγινε αλλά και όσα την είχαν οδηγήσει στην παραίτηση από την ΕΡΤ και την φυγή από τη χώρα είναι η ακόλουθη.

«Απίθανες οι επιθέσεις που δέχομαι. Η αφορμή είναι διάφορα ... πχ σήμερα.. επειδή σχολίασα ότι το χτύπημα μπορεί να οφείλονταν στο ότι είναι ανοιχτό το Μall (αυτό άκουσα στις ειδήσεις) ..ενώ, με διόρθωσαν, το χτύπημα λένε ότι οφείλεται στο ότι είναι παράνομο!!!. Λάθος η πρώτη εκτίμηση, το διόρθωσα δίχως τις υποδείξεις τους άλλωστε. Αλλά και το άλλο (αν είναι αυτός ο λόγος) μεμπτό δεν είναι;

Εχθές έκαναν κάτι ακόμα πιο χυδαίο. Ανακάλυψαν την ερώτηση που έκανε το ΛΑΟΣ στη Βουλή το 2010 σχετικά με την εκπομπή που θα παρουσίαζα στην ΕΡΤ. Οσοι με ξέρετε ... ξέρετε πόσο άσχημες μνήμες ξυπνούν με αυτό. Τότε που με έβριζαν όλοι και παραιτήθηκα και έφυγα από τη χώρα.

Βγάλανε λοιπόν την ερώτηση και όλοι μαζιίμε ρωτούσαν: Αυτούς, αυτούς υποστηρίζεις;

Φυσικά και κατέρρευσα. Και κατέρρευσα γιατί αυτά είναι πρακτικές των ναζί. Τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο μόνο οι ναζί έκαναν και οι τύποις ναζί.

Η απάντηση είναι απλή: όχι δεν υποστηρίζω αυτούς. Αλλά τότε δεν μου την έπεφτε μόνο το ΛΑΟΣ, αλλά όλοι. Από όλο το πολιτικό φάσμα.

Το καλό όμως είναι ότι ουδείς τα κατάφερε. Η εκπομπή έγινε. Το αν ήμουν εγώ ή άλλος δεν έχει καμία σημασία.

Βέβαια δεν είναι αυτός ο λόγος των επιθέσεων Ο λόγος είναι μόνο ένας: ότι στηρίζω το ΠΑΣΟΚ. (μόνοι τους μου το λένε)

Αυτοί που στηρίζουμε το πασοκ κατά τη γνώμη διαφόρων πρέπει να καταρρεύσουμε ψυχολογικά. Πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να μην υπάρχουμε.

Οι επιθέσεις βέβαια έχουν ενταθεί από το φιάσκο της Βουλης. Ξεσκεπάστηκε η σκευωρία. Και τώρα έχουμε περάσει σε καθαρή κατατρομοκράτηση.

Δεν γίνεται έτσι όμως η πολιτική.

Και εν τω μεταξύ η βία έχει ενταθεί. Δολοφονίες μεταναστών, τρομοκρατικά χτυπήματα. Και να τσακώνονται για το πια βία είναι θεμιτή και ποια όχι.

Ενταξει χάσαμε. Ο φασισμός νίκησε. Αλλά αν υπάρχει κάποιο νόημα στην ζωή μας είναι να προσπαθούμε μέχρι τέλους για αυτό που πιστεύουμε. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να πεθάνουμε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ