Ζωδιοβδομαδιάτικα τα προνοητικά - iefimerida.gr

Ζωδιοβδομαδιάτικα τα προνοητικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζώδια για όλη τη βδομάδα. Φρέσκα και αναζωογονητικά. Γιατί καμιά φορά αν δεν έχεις πού να ρίξεις το φταίξιμο είναι μια κάποια λύση να στραφείς στην αστρολογία.

Kριός

O ουρανός, ο γαλάζιος ουρανός, σ’ ακούμε να τραγουδάς. Ναι, ο Ουρανός αλλάζει και ο Κρόνος έρχεται και «σταθεροποιεί» πράγματα και καταστάσεις και σε βοηθά να δεχτείς με χάρη τις αλλαγές. Ακόμα βέβαια δεν μπορείς να νιώσεις ευτυχισμένος όμως και η ευτυχία πρότζεκτ είναι και θέλει δουλειά. Μήπως μπορείς να ανακαλέσεις στο μυαλό σου την αίσθηση της ευτυχίας; Μήπως να αρχίσεις να φτιάχνεις λίστες με τα πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά και να αφήσεις κατά μέρος αυτά που σε δυσαρεστούν; Γιατί πραγματικά έχεις κάπως ξεχάσει τι σε κάνει πραγματικά χαρούμενο/η. Έχεις γεμίσει το μυαλό σου με χιλιάδες ακαθαρσίες και δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς καθαρά ούτε να διακρίνεις την ομορφιά των πραγμάτων. Με την Αφροδίτη ακόμα στον Ταύρο, βάλε το συναίσθημα πάλι σε λειτουργία. Γιατί όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι, το πας με τον αυτόματο πιλότο, κι εσύ την έχεις πέσει για ύπνο, όμως αν πέσεις σε αναταράξεις, μαύρο φίδι που σ’ έφαγε.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για ακόμα λίγες μέρες σου λέει άδραξε την ευκαιρία, άσε τις κλάψες, άσε τα υπερβολικά και κοίταξε να νιώσεις την ευτυχία να σε διαπερνά χωρίς να της βάζεις συνεχώς εμπόδια και χωρίς να ρωτάς κάθε τρεις και λίγο: «Είμαι ευτυχισμένος; Αξίζω την ευτυχία;», κ.λπ. Σταμάτα δηλαδή τα melodramatique και ρίξου στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση. Ναι, την αξίζεις. Ποτέ δεν σου βγήκαν σε καλό. Τώρα που ο Δίας είναι εδώ, τα καλά πράγματα μπορεί να συμβούν, αρκεί να τους το επιτρέψεις. Το ιδανικό είναι να ανακτήσεις πάλι την ψυχραιμία σου και να βάλεις να δουλέψει το λογικό σου μυαλό! Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις, προσπάθησε τουλάχιστον κάπως να περιορίσεις την αυτοκαταστροφή σου. Μόνο σε μπελάδες μπορεί να σε βάλει (αν δεν σ’ έχει βάλει ήδη). Δηλαδή κρατήσου με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να φοράς τις λερωμένες γαλότσες του παραλόγου (ωραία το είπα, μήπως είμαι Ταύρος;).

Δίδυμος

Είσαι σε ένα σταυροδρόμι που θυμίζει το σταυροδρόμι του θεού και οι συναντήσεις έρχονται η μια μετά την άλλη (όπως και οι ευκαιρίες), έτσι νιώθεις πάλι ότι είσαι ο μικρός θεός των πραγμάτων. Αμέσως όμως μετά βρέχει καρεκλοπόδαρα και οι ευκαιρίες πάνε περίπατο και νιώθεις ότι είσαι ένας βρεγμένος κουρελής. Όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπάθησε να μείνεις γειωμένος, και μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία - οι συνθήκες δεν ευνοούν πάντα, όμως μη χάνεις το κουράγιο σου και όταν τα πράγματα παίρνουν κάπως τα πάνω τους κοίταξε να ενεργείς γρήγορα. Το μάθημα της εβδομάδας είναι το εξής: Μάθε από τις πόρτες που κλείνουν και μπες σε εκείνες που ανοίγουν. Που σημαίνει σταμάτα να χτυπάς έξω από του κουφού την πόρτα. Attention, η Αφροδίτη μπαίνει στις 10/6 στο ζώδιό σου και στον έρωτα τα «τσιλιμπουρδίσματα» θα δίνουν και θα παίρνουν.

Καρκίνος

Είσαι Καρκίνος; Συγχαρητήρια, κέρδισες ένα κουπόνι διαρκείας για τις δραματικές παραστάσεις που τόσο σ’ αρέσει να παρακολουθείς και είναι απορίας άξιο γιατί δεν αποχωρίζεσαι το «δράμα» από τη ζωή σου και μαζί μ’ αυτό όλες αυτές τις καρκινίσιες σου εμμονές. Οι περισσότεροι δρόμοι είναι ανοιχτοί και εσύ πεισματικά πηγαίνει από το ψυχικό μποτιλιάρισμα και μετά βλαστημάς για το κόλλημα και την ταλαιπωρία. Και ποιος σου φταίει δηλαδή; Αφού έχεις επιλογές γιατί διαλέγεις πεισματικά τη χειρότερη; Ο Κρόνος σε ορθή πλέον πορεία σού ουρλιάζει ότι πρέπει να πάρεις τα πόδια σου και να πας παρακάτω. ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Κανείς πλέον δεν μπορεί να σε λυπηθεί, όσο και αν προσπαθείς να σου δείξουν «έλεος» και το παίζεις θυματάκι και ο ταλαιπωρημένος του ζωδιακού. Άσε, δεν πείθεις. Κάθε φορά λες θα αλλάξω, και κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Τουτέστιν, μην το κουράζεις άλλο, τώρα που μπορείς (ακόμα) κάνε κάτι.

Λέων

Ο Δίας στον 10 ηλιακό σου οίκο λέει «αν δεν μπορείς να το κάνεις με τον κανονικό τρόπο, κάντο όπως μπορείς, αρκεί κάτι να κάνεις γιατί κουράζεσαι από την πολύ σκέψη και στην πράξη δεν κάνεις τίποτα και βυθίζεσαι σε μια γλυκιά αδράνεια». Το πήγες από εδώ, το πήγες από εκεί, και τελικά το «ζάλισες» στο πολύ πήγαινε-έλα. Όσο δύσκολο κι αν είναι να αφήσεις το χέρι σου από κάποιες κακές συνήθειες, είναι καλύτερα να το κάνεις τώρα, πριν δημιουργηθεί φθορά ή σε πουν γραφικό γιατί είσαι όλο λόγια. Η Αφροδίτη για λίγες ακόμα μέρες στο ζώδιο του Ταύρου σε βάζει να αποφασίσεις στα αισθηματικά σου τι κρατάς και τι πετάς. Όμως ο Κρόνος σού κάνει ακόμα πλάτες και μπορείς να βρεις τη φωνή που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Οκ, η πίεση συνεχίζεται, αλλά αν συνδεθείς πάλι με το τριχωτό της κεφαλής σου και με όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις περήφανο λιοντάρι σύντομα θα έχεις βρει το στυλ σου και θα τα πας και πάλι περήφανα και λιονταρίσια.

Παρθένος

Σου έχει βγει μια όρεξη για «sweet revenge». Δεν είσαι εκδικητικός τύπος, αλλά φοβάσαι μην σε πουν στο τέλος και μα…α. Με Άρη και Δία στον Ταύρο κάποια πράγματα έχεις αποφασίσει να τα πεις με το όνομά τους. Βέβαια τώρα που «έφτασεν η ώραν» να πάρεις λίγο από το αίμα σου πίσω, δεν σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά μια μικρή δικαίωση θα τη νιώσεις. Είναι ο καιρός να βγεις και πάλι από το σπίτι και να δείξεις σε όλους ότι είσαι ωραίος/α, διαθέσιμος/η ή, τέλος πάντων, ότι είσαι έτοιμος/η να γυρίσεις τη σελίδα. Τις περισσότερες, πάντως, στιγμές η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα. Κοίταξε να σταθεροποιηθείς και προσπάθησε να κρατήσεις έξω από την πόρτα τις παρθενίσιες σου ιδεοληψίες.

Ζυγός

Μην αφήνεις σε ξένα χέρια το τιμόνι. Μην αφήνεις οι «άλλοι» να σε καθοδηγούν σε μέρη που δεν θες να πας. Και κυρίως μη σου βάζουν λόγια στο στόμα. Νισάφι πια με τη μασημένη καραμέλα τους, που στη βάζουν με το ζόρι στο στόμα να την πιπιλάς φοβικά και εσύ. Ήρθε ο καιρός να ξυπνήσεις από τον μεγάλο ύπνο και να κάνεις αυτά που θες εσύ και μόνο εσύ (και όχι αυτά που σου φορούν οι άλλοι σαν δικά σου). Που σημαίνει κρατά καθαρό το μυαλό και τα μάτια σου και αν χρειαστεί φόρα και ένα καλό κολλύριο. Οι μέρες θέλουν λεπτό χειρισμό και στρατηγική. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Ο Κρόνος μετά τις 13/6 γυρίζει σε ορθή πορεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεσφίξει το λουρί. Τουναντίον, θα σφίξει περισσότερο.

Σκορπιός

Με Άρη και Αφροδίτη για ακόμα λίγες μέρες στον Ταύρο, τα ντεσιμπέλ της έντασης ανεβαίνουν και νιώθεις ότι θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου και να μην βγεις από εκεί. Και επειδή δεν έχεις καβούκι δεν ξέρεις πού να κρυφτείς, αφού οι παρεξηγήσεις σε περιμένουν στη γωνία. Το πιο φρόνιμο που έχεις να κάνεις είναι να το παίξεις Ρώσος μέχρι να περάσει η μπόρα. Τύπου δεν καταλαβαίνω, χάθηκα στη μετάφραση. Κρατά τα λόγια σου, άλλωστε και να μιλήσεις, το ξέρεις πολύ καλά, δεν θα σε καταλάβουν και θα βρεθείς και εκτεθειμένος. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο χαλαρά και απονευρωμένα χωρίς μεγάλους συναισθηματισμούς, αν απομονώσεις το αίσθημα του δικαίου που σε πνίγει δικαιολογημένα μεν, το εκφράζεις με υπερβολή δε. Δώσε στον ερωτισμό το ελεύθερο να σε παρασύρει γιατί μόνο έτσι θα σταματήσεις να σκέφτεσαι τα άλλα (τα επαγγελματικά), για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο ψέμα να λες ότι δεν έχεις ώρα να βήξεις γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι σπαταλάς πολύτιμο χρόνο κοιτώντας απλώς το ταβάνι.

Τοξότης

Δεν διανύεις και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου. Ναι, είναι γεγονός. Οι απανωτές εκλείψεις σε έχουν εξαντλήσει και τα ξεσπάσματά σου έχουν αρχίσει και γράφουν τη δική τους ιστορία και κάνουν τα υπόλοιπα ζώδια να απορούν μαζί σου και να μην τους θυμίζεις καθόλου Τοξότη αλλά κάτι άλλο. Η Αφροδίτη για λίγες ακόμα μέρες στον Ταύρο αλλά και ο Άρης σού θυμίζουν τις βασικές σου ανάγκες. Ναι, σαν ανέκδοτο ακούγονται «οι βασικές σου ανάγκες», και όμως υπάρχουν, και τις έχεις καιρό τώρα παραμελήσει. Αυτή η μικρή δειλή φωνούλα μέσα σου θέλει να σου πει ότι καταπιέζεσαι στον υπερθετικό και αυτή η πίεση δεν είναι για καλό. Μην πνίγεις άλλο τα συναισθήματά σου, μην πνίγεις αυτή την εσωτερική φωνή και νιώθεις σαν τη Ζαν Ντ’ Αρκ του ζωδιακού, φοβούμενος ότι θα σε πάρουν χαμπάρι και θα σε την πυρά. Μόνο αν συνδεθείς μ’ αυτό που είσαι πραγματικά θα δεις αποτέλεσμα. Άφησε την να εκδηλωθεί και ακολούθησε ακριβώς αυτό που η καρδιά σου ορίζει και όχι η καινούργια τετράγωνη λογική σου. Δηλαδή, καλύτερα να κάνεις του κεφαλιού σου, ακόμα κι αν σε πουν τρελό, παρά να το πας με σύνεση και λογική αλλά και μπόλικη νεύρωση από την καταπίεση.

Αιγόκερως

Καμιά φορά, έτσι για αλλαγή, καλό είναι να αφήνεις να πέσει και κάτι κάτω. Καμιά φορά, έτσι για αλλαγή, είναι καλό να δίνεις το τιμόνι στη ζωή να σε πάει όπου εκείνη θέλει. Ο Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο ωραίο τύπο, αν αφήσεις να σε μεταμορφώσει με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αφροδίτη από τις 10/6 στους Διδύμους συγυρίζει τα εργασιακά σου πασαλείμματα και παίρνει μακριά τους ενοχλητικούς λεκέδες (αα, γεια της). Πάντως, αν νιώθεις ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει, τώρα είναι η στιγμή να φορέσεις το καπελάκι σου στραβά και να την κάνεις για αγκαλιές πιο ηλιόλουστες και νύχτες πιο ερωτικές και φορτισμένες με έξαψη και ερωτισμό. Ουάου.

Υδροχόος

Όλα είναι πάλι πολύ ρευστά. Όχι ότι πήραν και ποτέ σταθερό σχήμα, αλλά νιώθεις πάλι ότι βρίσκεσαι σε μια θάλασσα ανασφαλειών. Κάτι οι απανωτές εκλείψεις, κάτι ο Άρης στον Ταύρο, τι να κάνω, λες, κύριε πρόεδρε, άνθρωπος είμαι, και ελπίζεις το δικαστήριο να μη σε κρίνει πολύ αυστηρά. Με τον εαυτό σου όμως είσαι πάλι αυστηρός και βάζεις οινόπνευμα στην πληγή αντί για βάλσαμο κι αυτό σε πονάει πιο πολύ. Πότε θα αποφασίσεις να μην πονάς τον εαυτό σου; Πότε θα αποφασίσεις ότι το τέρμα σου δεν είναι αυτό που φοράς την ίδια μπλούζα με τους άλλους που παίζουν μαζί σου αλλά του αντιπάλου; Και πότε θα σταματήσεις να βλέπεις αυτούς που σ’ αγαπούν σαν αντίπαλους. Πολλά τα ερωτηματικά, και επειδή φοβάσαι τις απαντήσεις, συγκεντρώσου και μην σκορπίζεσαι και κυρίως μην γκρεμίζεις ό,τι με κόπο έχτισες.

Ιχθύες

Μπράβο, ψαράκι, κάνεις ζιγκ ζαγκ στις αντιξοότητες και κρατάς μόνο τα θετικά. Στα αρνητικά δεν ρίχνεις ούτε βλέφαρο. Και ενώ το πας τόσο καλά, έτσι χωρίς λόγο και αιτία, πέφτεις πάλι πάνω σε τοίχο και ό,τι καλό είχες κάνει πάει στράφι. Αχ, αυτή η αυτοκαταστροφή σου, θα ήταν τόσο καλά αν την περιόριζες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο για λίγες ακόμα μέρες ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο και ευτυχώς δεν τα ψειρίζεις πια τόσο πολύ τα πράγματα και λες με τρόπο μελιστάλαχτο «άλλος για τη βάρκα μας;». Εφόσον το κορμί θέλει, εεε, ναι, εσύ το ακολουθείς. Ο Δίας, και αυτός στον Ταύρο, βάζει το δημιουργικό σου μυαλό ναι πάρει πολλές στροφές. Αν βρεις και την απαιτούμενη συγκέντρωση και στρωθείς στη δουλειά, μόνο ωραία πράγματα μπορεί να συμβούν. Έτσι, ψαρίνι, μείνε μαζί μας και πες μας τι μπορείς να κάνεις τα επόμενα πέντε λεπτά και όχι τα επόμενα πέντε χρόνια. Τουτέστιν, δεν φτάνει να λες, πρέπει να δούμε και έργα, δηλαδή να μας πείσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ