Κουβέλης: Υπάρχει θέμα συντονισμού της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Κουβέλης: Υπάρχει θέμα συντονισμού της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον συντονισμό της κυβέρνησης βάζει στο στόχαστρο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, προτείνοντας τη συγκρότηση κάποιου άτυπου οργάνου που θα αναλάβει να ενοποιήσει τις διάφορες πολιτικές αποφάσεις της.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», o κ. Κουβέλης υποστηρίζει πως δεν χρειάζεται νέα προγραμματική συμφωνία των κομμάτων που στηρίζουν την συγκυβέρνηση, αλλά υλοποίηση όσων είχαν συμφωνηθεί στην αρχική συμφωνία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τονίζει πως «υπάρχει θέμα συντονισμού» της κυβέρνησης Σαμαρά και υπογραμμίζει ότι «αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα άτυπο όργανο, το οποίο θα ενοποιεί τις επιμέρους πολιτικές αποφάσεις και θα αντιμετωπίζει και ζητήματα διαφορετικών θέσεων». Όπως λέει όμως, «το όργανο αυτό δεν πρέπει να υποκαθιστά τη λειτουργία του υπουργικού συμβουλίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ