Στον Ελεύθερο Τύπο ως σύμβουλος έκδοσης ο Δημήτρης Ρίζος - iefimerida.gr

Στον Ελεύθερο Τύπο ως σύμβουλος έκδοσης ο Δημήτρης Ρίζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εφημερίδα με την οποία αναδείχθηκε ως διευθυντής, στον Ελεύθερο Τύπο, επιστρέφει από τη Δευτέρα ο πρώην -πλέον- εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου, Δημήτρης Ρίζος.

Ο κ.Ρίζος αφού πούλησε τον “Αδέσμευτο Τύπο” στον Όμιλο DBAS (που εκδίδει τον Ελεύθερο Τύπο και τον Επενδυτή) μετακομίζει και επίσημα στον “Ελεύθερο Τύπο” ως σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας. Παράλληλα, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα antinews, θα αρθρογραφεί σε σελίδα με παρασκήνιο και σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 80 εργαζόμενοι του Αδέσμευτου Τύπου, που είναι απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, είχαν καταγγείλει με ψήφισμά τους την είδηση αυτή από τις 8 Ιανουαρίου. Όπως έγραφαν:

«Πληροφορούμαστε ότι κυοφορείται συνεργασία είτε υπό την μορφή απασχόλησης του Δ. Ρίζου ως «αρθογράφου» στον «Ελεύθερο Τύπο», είτε με την μεταφορά του τίτλου –άγνωστο με ποιες διαδικασίες και ποια στόχευση– επίσης στην εταιρεία που εκδίδει τον “Ε. Τ.”»

Όσον αφορά τον ίδιο τον Αδέσμευτο Τύπο, και τους εργαζόμενούς του, είναι άγνωστο τι θα γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Δευτέρα ο κ.Ρίζος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα καθώς φέρεται ότι παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Παλαιό Φάληρο τον 85χρονο ποιητή Στάθη Μάρα. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ