«Ομπρέλα» στους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - iefimerida.gr

«Ομπρέλα» στους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς απολύσεις "σφραγίζεται" τελικά το "σπάσιμο" του Τ.Τ. σε καλή και κακή τράπεζα, όπως προέκυψε από τη συνάντηση της διοίκησης του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές κατέληξαν στα ακόλουθα:

Διασφαλίζονται όλες οι θέσεις εργασίας και όλο το προσωπικό θα προσληφθεί από την εταιρεία «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε».

Το συνολικό μισθολογικό κόστος θα μειωθεί σε ποσοστό 30% και κατά την υλοποίηση της ενέργειας αυτής θα εφαρμοσθεί ως βάση η κλαδική σύμβαση της ΟΤΟΕ, θα ληφθεί πρόνοια να προστατευτούν οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι και πριν την υλοποίηση θα προηγηθεί διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών.

Θα προταθεί αρμοδίως πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης υπαλλήλων δια μέσου προγράμματος εθελουσίας εξόδου. Το τελικό οικονομικό αποτέλεσμα του προγράμματος αυτού θα συνδιαμορφώσει τη τελική μεταβολή του μισθολογικού κόστους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ