Μήνυση κατά αγνώστων από Μπουρούση και Αγγέλου - iefimerida.gr

Μήνυση κατά αγνώστων από Μπουρούση και Αγγέλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Μπουρούσης και ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Βαγγέλης Αγγέλου, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο βοηθός του Ίβκοβιτς αποκόμισε και ένα... μαυρισμένο μάτι.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήγαν στον αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για ξυλοδαρμό, προπηλακισμούς, ύβρεις και πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να ζητήσει τα βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης, όπου φαίνεται η κλωτσιά στον Μπουρούση, αλλά και τα αντίστοιχα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

Επίσης υποστηρίζουν ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραλίγο να βρεθεί πάνω σε ένα ...δυναμιτάκι, που έσκασε λίγα εκατοστά από τα πόδια του, ενώ προπηλακισμούς δέχθηκαν τόσο ο Έρτζεκ όσο και ο Παπανικολάου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε δηλώσεις στον «Sentra FM» καταγγέλλοντας τα «μέτρα ασφαλείας», που δεν λήφθηκαν ποτέ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να θυμίζει, όπως τονίζουν, «ζούγκλα» από το ξεκίνημα της ...προθέρμανσης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ