Σε Δανέζικο ροζ ριάλιτι η Πάρις Χίλτον-Της έδωσαν 300.000 δολάρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε Δανέζικο ροζ ριάλιτι η Πάρις Χίλτον-Της έδωσαν 300.000 δολάρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Πάρις Χίλτον -που προφανώς δεν έχει βάλει μυαλό- να πρωταγωνιστήσει στο νέο κύκλο του Paradise Hotel, ενός αμφιλεγόμενου Δανέζικου ριάλιτι με ακραία προκλητικό περιεχόμενο.

«Της έδωσαν 300.000 δολάρια στο χέρι. Ήταν τα πιο εύκολα λεφτά που έχει βγάλει εδώ και καιρό. Αν και δεν θα το έκανε ποτέ, αν ήξερε πως υπήρχε περίπτωση να προβληθεί στις ΗΠΑ. Την εποχή των γυρισμάτων ήταν ελεύθερη. Οπότε και ήταν πιο άνετη με ότι προέκυπτε. Όπως π.χ. όταν ζήτησε από ένα διαγωνιζόμενο να κατεβάσει το μαγιό του και να της δείξει το τατού που είχε στους γλουτούς του». Αυτό δήλωσε στενός φίλος της 31χρονης σχετικά με την απόφαση της κληρονόμου να πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο ριάλιτι που γυρίζεται στο Μεξικό και προβάλλεται στην Δανία από το 2005.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ακραία εκδοχή του Jersey Shore με μια ομάδα ευπαρουσίαστων διαγωνιζόμενων -όλοι ελεύθεροι- να κάνουν τα πάντα (με τους πάντες) προκειμένουν το κοινό να τους κρατήσει εντός παιχνιδιού. Και, το κυριότερο, εντός του εξωτικού ξενοδοχείου όπου αυτό γυρίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεξικό Δανία Παρίς Χίλτον Paradise Hotel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ