Πάρτι αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι απόψε στο Χοροστάσιον - iefimerida.gr

Πάρτι αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι απόψε στο Χοροστάσιον

Πάρτυ αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι απόψε στο Χοροστάσιον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα γενέθλια του να πέρασαν, όμως οι φαν του στην Ελλάδα γιορτάζουν ακόμα. Έτσι το Χοροστάσιον διοργανώνει απόψε ένα μοναδικό πάρτι με «πρωταγωνιστή» της βραδιάς τον David Bowie, ο οποίος μπορεί να μη βρίσκεται εκεί ως φυσική παρουσία, αλλά τα τραγούδια του θα είναι το κύριο theme της βραδιάς.

O David Robert Jones (κατά κόσμον David Bowie) είναι ο σημαντικότερος Βρετανός μουσικός των τελευταίων 30 χρόνων επηρεάζοντας σε βάθος την Rock n' Roll μουσική. Το Χοροστάσιο και ο Σπύρος Τρούσας ετοίμασαν για αποψε μια βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο καλλιτέχνη ανατρέχοντας σε ολόκληρη την δισκογραφία του και συμπληρώνοντας τη βραδιά με σπάνιες και live ηχογραφήσεις του, συνεργασίες αλλά και συγκροτήματα που επηρεάστηκαν από την μουσική και τα τραγούδια του.

«So we can be heroes just for one night» και αυτός ακριβώς θα είναι ο στόχος του αποψινού πάρτι.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου
Χοροστάσιον (Σκουλενίου 2, 1ος Όροφος, Πλατεία Κλαυθμώνος)
Ώρα 20.00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ