Έντονη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Έντονη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Έντονη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και σποραδικές καταιγίδες στα παράκτια τμήματα. Τα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι έντονα τη νύχτα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο Θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στα νότια. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους, με χιόνια στα ορεινά της Κρήτης τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ