Τι έγραψε ο Πανταζής στο Facebook για την περιπέτεια με την υγεία του - iefimerida.gr

Τι έγραψε ο Πανταζής στο Facebook για την περιπέτεια με την υγεία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του μήνυμα προκειμένου να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και παράλληλα να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη που του παρείχαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, έστειλε μέσω Facebook ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

«Kαλημέρα φίλοι μου και φίλες μου! Είμαστε εδώ, είμαστε καλά και μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε το θεό για ότι μας συμβαίνει. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν προσωπικά, για την αγάπη, τις ευχές και την θετική ενέργεια που μου στείλατε! Σας αγαπώ πάρα πολύ!», ήταν το μήνυμά που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Λευτέρης Πανταζής.

Σύμφωνα με το star.gr ο τραγουδιστής υπέστη όχι μόνο ένα, αλλά δύο ελαφρά εγκεφαλικά και, πλέον, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μάλιστα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή.

Πάντως, νωρίτερα την Πέμπτη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον τραγουδιστή καθισμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Οπως διευκρινίστηκε, τραβήχτηκε ενώ ο Λευτέρης Πανταζής περίμενε τη σειρά του για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

Τι έγραψε ο Πανταζής στο Facebook για την περιπέτεια με την υγεία του | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ