Αυτά είναι τα τέσσερα ψηφοδέλτια για την προανακριτική της λίστας Λαγκάρντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα τέσσερα ψηφοδέλτια για την προανακριτική της λίστας Λαγκάρντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To iefimerida εξασφάλισε και σας παρουσιάζει όλα τα ψηφοδέλτια που φτιάχτηκαν για την ψηφοφορία της Πέμπτης στη Βουλή που αφορούσε στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Παρά το γεγονός ότι τα κόμματα το πρωί της Πέμπτης, πριν ξεκινήσει η επί της ουσίας συζήτηση είχαν συμφωνήσει στο πως θα διεξαχθεί η ψηφοφορία και πόσες κάλπες θα στηθούν, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η συζήτηση αργά το βράδυ προβλήθηκαν ενστάσεις και η διαδικασία διεκόπη.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων ξεκίνησαν νέο κύκλο διαβουλεύσεων. Αφορμή της νέας διαφωνίας αποτέλεσε το αν μπορούν οι βουλευτές να επιλέξουν μία ή όλες τις προτάσεις και το με ποιά από αυτές τις προτάσεις μπορεί να παραπεμφθεί κάποιος στη διαδικασία της προανακριτικής.

Για παράδειγμα εάν έχουν δύο προτάσεις αριθμό ψήφων πάνω από 150 θα προχωρήσουν και οι δύο προτάσεις ή όχι.

Τελικά και αφού ολοκληρώθηκε και ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων τα κόμματα κατέληξαν σε συμφωνία επί της διαδικασίας και η ψηφοφορία άρχισε, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ